Vit sopa?

Uttrycket whitetrash har jag en förmåga att halka in på ibland av ren nyfikenhet tror jag.
Man ser det ibland på familjeliv och det finns hur många definatiioner på vad det är egentligen.
Men om man är ursäkta uttycket - svart då? är man blacktrash då eller är det bara vita kvinnor som kan vara det?
Jag och många andra ingår i en av defintaionerna, vi som har barn med olika pappor - inte riktigt idyllen kanske men för oss här hemma fungerar det jättebra...är det då fel?
Kan hålla med om att kärnfamiljen vore drömmen för alla men så länge barnen inte mår dårligt så borde det väl inte vara någon stor grej egentligen anser jag.
Jag tar inte åt mig, har inte ens blivit kallad detta själv men ser andra på nätet som tydligen blivit det som har tagit åt sig och blivit ledsna...jag är inte direkt känslig så jag skulle nog inte bry mig så mycket, skulle nog mest bli förbannad eftersom dessa moralpredikan handlar om att barnen skall må bra.
Dessa människor kan ju inte tänka längre än näsan räcker, skulle barnen må bra av att deras förälder kallas för sopa?

Jag har två underbara busar med två pappor, har en ny sambo sedan några år tillbaka som gärna vill ha barn, om vi nu skaffar barn tillsammans är väl jag då en hel container.
Nu är jag ganska säker på att jag hittat den jag vill leva med, är det rätt att då förneka honom egna barn bara för att jag inte vill vara en "container"?
Näe det tycker jag nog inte...jag tycker iallafall för de känsligas del att man kan hålla sådana ord för sig själva och tänka på barnen...jag tänker då inte mindre på mina barn bara för att jag klantat mina föregående förhållanden.
Till pappornas försvar som de också fått varning om är jag en svår flickvän att leva med, jag är så fruktansvärt bestämd och har nog genom detta klantat till det själv till viss del så jag kan inte bara skylla på papporna - ingen rök utan eld stämmer ganska bra.
Tycker det är ganska starkt av mina sambo att ge sig in i ett seriöst förhållande med mig när han vet hur jag kan vara, jag är inte elak eller egoist men jag vill gärna sköta mina saker på mitt sätt.
Isak skall ha all cred för att han hanterar mig så bra som han gör, tror det är därför vi passar så bra...han accepterar mig och jag honom.

Det blev ett långt inlägg men det är skönt att skriva av sig sina åsikter ibland även fast det kanske inte gör någon större nytta...nu har ju ite jag så extremt många läsare men kommentera gärna vad ni som läst detta tycker om ämnet, intressant att se hur folk tänker =)

Kommentarer
Postat av: Sabina - 16 och mamma

Den såkallade kärnfamiljen existerar tyvärr knappt längre, vad har hänt med världen kan man ju då fråga sig? Ja, det kan nog inte ens jag svara på :P

2008-10-10 @ 13:43:04
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: [19år & blivande 2barnsmamma]

Tack så mkt :)



Bra inlägg du skrivit med! Synd att inte alla tänker så!

2008-10-10 @ 14:16:31
URL: http://froidans.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag vet inte om jag tror speciellt mycket på kärnfamiljen huvudsaken är att man trivs med varandra och trivs med livet man lever.

Känner inte dig så väl....men känner ju isak bättre å jag tycker det verkar vara en toppen tjej han har hittat!! att man har sitt sätt å sina åsikter tycker jag är en styrka.

Att ha barn med flera kanske inte alltid är så lätt men viktigast är ju att allt fungerar man älskar ju inte ett barn mindre för att det har fler hem...tror ordet whitetrash används i lite olika sammanhang har hört det på tjejer utan barn åxå :)....men kärt barn har ju många namn....är nog mest avundsjuka från andra.

2008-10-10 @ 18:12:32
Postat av: Sandrah

Man kan ju inte hjälpa hur det blir i sina förhållanden.. alla utgår väl från att vara tillsammans med den man skaffar barn med länge eller? Sen kan ju vad som helst hända.

2008-10-14 @ 18:05:18
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0