Denna förbannade åska, eller inte åska rättare sagt...

driver mig till vansinne, kan någon tala om för mig hur såna moln som har förekommit de senaste dagarna inte pratar överhuvudtaget? Värsta cellerna men inget händer - kommer flytta till tropikerna snart för här får man ingen action ovanifrån iallafall.

Vart håller alla hus?

Jösses, var på varvet igårkväll...vi var nog 20 personer hela kvällen eller nåt och det var ingen överdrift...fanns knappt en käft ute, var alla på statt?
Jaja hur som haver blev kvällen lyckad iallafall, behöver inte fullsatt hus för att ha kul, det blir vad man gör det till - det är mitt motto.
Vart tog denna lovande åska vägen da? Har väntat hur länge som helst på ett dunderväder nu men icke att det händer nåt - störande!
Har en rejält stackad tuss utanför men händer nada...blir så trött när trackern reggar runt omkting hela tiden.
Jag har även lyckats få en vagel i ögat...den skaver, dagen är sammanfattad pissig!

Funderingar

Har precis suttit och läst igenom ganska många inlägg i blodinbellas blogg, ni vet...hon som nästan fick en flaska i huvudet för sina åsikter.
Alltså...jag tycker denna tjejen verkar hur go som helst egentligen, absolut inte min stil med alla modeprylar och holabaloet men ändå...hon står på sig och sina åsikter, varför få en flaska suttad för det?
Hon tjänar otroliga 5.000.000, ja vi pratar miljoner/år på sin blogg och har flera hundra tusen läsare i veckan...kan förstå att folk är avundsjuka på ett sådan "jobb" eller livsstil kan man snarare kalla det.
Nej jag diggar henne, kanske inte hennes åsikter då hon är moderat men som sagt, jag dömer ingen...man måste då för fasen få vara en egen individ och stå för sina åsikter?!

Här har ni adressen: http://www.blondinbella.se

Tänk inte att ni göder henne för guds skulld, hon har nog med läsare som gör det ändå...läs och roas, alla har vi inte samma åsikter men hon skriver mycket kul och sjukt på ett kuligt sätt!

Grattis mammas stora "lill"kille

Idag hade Kevin sin första skolavslutning i pingstkyrkan, de var så fina och duktiga där de stod och sjöng för fullsatt kyrka.
Colin var med och skötte sig jättebra ända tills på slutet när det började bli tråkigt, då skuttade han omkring och ville upp bland alla barnen vilket inte vore så lyckat.
Kevin strålade som en sol när han kom ur kyrkan - sommarloov skrek han och de andra barnen även fast de egentligen inte vet riktigt vad det innebär än...blir väl annorlunda nästa år när de fått sitta på lektion flera gånger om dagen, undrar hur högt de kommer skrika då :)
Eftersom jag då inte har dessa svenska traditionder fick väl inte jag med mig någon ros men Kevin sörjde inte för det...han var inte den enda i klassen som inte fick någon om man säger så, men nästa år då skall han få - om han vill ha vill säga.
Vet inte riktigt vad vi har köpt för skitgele men kan ju bara tacka den allsmäktige för att den var så dårlig då Colin hittade tuben och klämde ut över halva i sitt hår och resten av sig när vi kom hem...stackarn, han ville ju också vara fin i håret men det gick inget vidare - det såg snarare ut som han hadde glömt tvätta håret på två veckor men som sagt...gelen var urusel så det var inga problem att få bort.

Världens lyckligaste och vackraste grabb




Tack o lov för goa gubbar

Jag har kanske ett jobb på gång *wiiie* men man ska väl inte hoppas på för mycket antar jag, man kan ju bli besviken.
Vore skönt att vinka adjö till arbetsförmedlingen innan man ens hunnit med första personliga mötet :)
Annars väntar jag bara på åska men den lyser med sin frånvaro som vanligt.
Barnen lever rullan så jag tror jag blir tokig och mina fåglar är envisa...vad gäller kaninen och leguanen har jag kommit till den punkt att jag inte ens orkar känna efter.
Imorgon är det skolavslutning för min lilla stora plutt...kan inte fatta att Kevin börjar ettan till hösten, vad fort allt går...beviset på att man börjar bli gammal.

Läste att ännu en har blivit skjuten i pokerlokal...verkar vara ett farligt intresse jag dragit på mig meeeen det är ju bara så kul och dessutom är jag så bra på det att jag inte kan lägga ner ;)

Har börjat känna efter lite smått om jag vill ta någon hemresa i sommar...vetesjutton om jag känner för 15 timmar biltur i värmen i våran skrutt till bil, återstår att se.
Vet inte om jag har någon lust att träffa släkten heller för den delen...de jag hade bäst kontakt med på senare år är ju tyvärr de som dött ifrån mig.
Nu ska jag plöta vidare med bloggen å se om jag kan få någon ordning på den.

Sakna denna kväll


Stånk å stön

Jösses vilket jobb det var med att starta en blogg, trodde det bara var att tuta och köra men här fick man allt arbeta lite självmant.
Detta är mest som ett test...för att se om det funkar helt enkelt *håller tummen*

Namnet OneEyedMe valde jag förässten för att jag är blind på ett öga...lite onödigt vetande!

Nu orkar jag nog inte greja mer ikväll...försökte fixa med en header men den vill inte få rätt storlek, får försöka mer i morgon.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0