Lillemans tandkoll i alldeles för trånga kläder

Ja jösses säger jag bara, här sitter man i kläder som man nästan kryper ur känns det som, vägrar börja använda mammakläder redan!!
Jag trotsar helt enkelt naturens gång och trycker på mig de kläder jag vill =)
Största problemet är faktiskt överkroppen, växer så det knakar däruppe.
Innan tandläkaren skall jag möta min älskling på öppna i denna utstyrsel, jaja ingen som bryr sig där skulle jag tro.
Skall bli skönt att träffa minime idag, saknar den lilla knodden redan...han har fått så mycket roligt för sig på sistone, han utvecklas så snabbt så man inte hinner med nästan.
Kevin står still för tillfället tack o lov, han skulle nog var tonåring nu annars så som han har utvecklats sista året...det går så fort när de börjar skolan...igår ville han låsa dörren om sig i duschen O_o
Jag vet ju att han kan handskas med låset och att han inte drunknar i strålen så det var självklart inga bekymmer för mig men det är inte länge sedan han ville ha sällskap när han duschade för att det var tråkigt att stå där själv -haha-
Det är bara att inse...barnen växer och blir stora och det går fort!

Adjöken!

Konstiga drömmar och städlust.

USCH...jag drömmer så konstigt varenda natt nu...inga otäcka drömmar så men ändå konstiga.
Jag vet att det hör till när man är gravid men kan inte minnas att jag drömde såhär med de andra två...ingenting är sig likt de andra två graviditeterna, jag börjar kanske bli gammal?!
Med tanke på att jag redan börjat få foglossning så väljer jag att skylla på åldern =p
Annars fick jag ett ryck imorse att jag skulle städa men jag hann inte så mycket innan ryggen och foten??? sa ifrån O_o
Har fått ont på utsidan foten, fattar inte vad det kan vara men det är väl min vanliga tur att få ont på oförklarliga ställen också.

Nu sitter jag här med ett glas sockerdricka (uscha) och en förjäkla halsbränna som jag ådrog mig av just sockerdrickan och väntar på att hämta Kevin i skolan.
Lilleman är hos pappa nu och jag saknar honom redan även fast det är skönt att få vila öronen från hans trots just nu.

Vi konstaterade idag att vi är MKT sugna på ett hus någonstans, vi behöver ha en stor diskmaskin!
Inte enbart därför givetvis men denna bänkmaskinen körs flera gånger/dag och det börjar bli tröttsamt både för öronen och miljön kan jag tänka mig.

Jag tänkte lägga in ultraljudsbilden men jag orkade inte just nu kände jag, får se om den kommer i efterhand någongång.
Man ser ju inte så jättemycket direkt, ett stort huvud och en liten spillevink till kropp typ men det kan vara kul att ha =)

Nej om man skulle ta tag i räkningarna kanske? Alltid lika roligt!
Hejsvejs.

Ultraljudet

Tänk vad tankspridd man är, glömde helt bort att uppdatera om det lilla livet.
VUL gick bra, det var bara en och h*n låg och vinkade åt oss därinne =)
1 vecka fel ungefär så jag är i vecka 11 nu eller 10+1 rättare sagt.
Allt såg jättebra ut och läkaren trodde inte det skulle bli några problem så länge jag sköter mig och inte överanstränger mig eller dylikt.
Han är verkligen av den gamla sorten, de två sista veckorna nu skall vi inte ha sex, jag får inte stressa...ja jag skall väl typ ligga på soffan i två veckor vad jag förstod men det går ju bara inte =)
Jag har ju trotsallt två barn till samt ett hushåll att sköta och till råga på allt så måste jag träna för att inte min rygg skall haverera totalt så soffläget får nog vänta till vecka 39 tror jag.

Idag ville Colin vara ledig ifrån dagis så då fick han faktiskt det, vi går till öppna istället och är där några timmar...han har nog större utbyte av det på en fredag när han är trött.
Nu på morgonen ville han se på Stuart Lippel som han kallar det ( little) så vi ska krypa ner i soffan och mysa till en morgonfilm idag...bara jag och lillman =)

Ha det gott och trevlig helg!


Freaking nervous

Huamejjen, om några timmar skall jag ligga med benen i vädret för att se lillskrutt där inne =O Kan inte fatta att det redan är dags för VUL, veckorna går så fort.
Skall bli intressant att se vilken vecka jag befinner mig i, hoppas jag har rätt och att jag inte blir tillbakaflyttad =/
Så stor som jag är redan så är det inte konstigt man undrar om det är två...spännande!
Nu känner jag livmodern bra över blygdbenet och tro det eller ej men jag känner redan av foglossning O_o
Har haft tidigt med de andra två också men inte så här...trodde inte ens det var möjligt.
Hela min kropp skriker tvillingar men mitt sunda förnuft säger att det är "bara" en så det återstår att se.
Huvudsaken är att allt ser bra ut!
Har ställt in mig lite på att det kan gå snett också, vill inte ha värsta chocken därborta heller...svårt att balansera sina känslor - bra eller dårligt?!
Det märks på mitt inlägg att tankarna bara snurrar nu så jag lägger ner för tillfället...skall snart hämta COlin som faktiskt skall med på VUL:et =) han är jättestolt!

Wish us luck!


Å jösses vad lat jag har varit

Eller ja...dårlig rättare sagt!
Har inte orkat gjort ett handtag någonstans, vakren i hemmet eller vid datorn ärligt talat men nu har det blivit bättre så jag gör ett försök med både städning och blogg.
Nu börjar det bli spännande med magen alltså...fick ju lite konstiga flytningar igen så oron sköljde över oss direkt men de har slutat...varade bara en halv dag så jag är inte så orolig för dem längre egentligen.
Skall på VUL på Torsdag och då får vi domen om hur långt gången jag är samt om det verkligen bara är en där inne???
Har mage som en ballong! Har aldrig varit så svullen med någon av de andra barnen redan vecka 11 som jag kan vara nu.
Känns skitkonstigt när mina närmaste tittar på mig och skrattar, de har heller aldrig sett något liknande så tidigt o_O
Antar att det är tarmarna som svullnat rejält och att det går ner snart men det finns en viss oro infär VULet...största oron är att något skall vara fel men sedan kommer tvillingtanken.
Illamåendet har lättat rejält iallafall och imorse kräktes jag inte, jag kväljdes inte ens, känns också lite oroande med tanke på att jag bosatt mig i soffan eller över toan i flera veckor men nu skall jag sluta oroa mig!
Håll tummarna för oss att allt är OK denna gången. =)

Colin har varit i Norge hos farmor, det märks!
Han blir så bortskämd där så hälften vore nog men det är väl inte så konstigt kanske...han är förvånansvrt lugn iallafall tycker jag, kanske trotsen släpper? *hoppas*
Tycker han har blivit så lång på dessa två veckor han varit borta, jösses vilken skillnad säger jag...Isak märkte det också.
Kevin da...ja han tragglar på i skolan som vanligt med sina ärtan,pärtanböcker...han är överlycklig över studiedagen imorgon så de kan vara lediga och sova länge som han säger men det vet man ju hur det blir med det sovandet =s
Morgonen börjar med att Colin tänder ljuset rätt i ansiktet på Kevin, sedan klättrar han upp och väcker honom för att han skall följa med och sätta på barnkanalen och efter allt detta styr kan ju inte Kevin somna om så det resulterar i två vakna barn kl.07.00 iallafall...haha ja de är för goa.

Jag vart akut sugen på en baguett med någon kletig röra på , kanske skall ta en sväng till statoil...det är ju så långt menar jag.
Eller om jag skall vänta och ta med mig Colin till Cafe Paus och fika...nej han sitter inte still där så det får bli fika hemma för honom isåfall O_o
Statoil fick det bli ja.
Ha det gott!

Världen är grym ibland

Usch, snubblade över ett klipp idag som var både så vackert och ledsamt på samma gång.
Handlar om en liten pojke som egentligen inte skulle överlevt födseln p.g.a. sjukdomar men lyckades leva i 99 dagar.
Så himla vackert när alla firar hans månadsdagar som födelsedagar!
VIlken kämpe!
Får väl säga som på tv - känsliga tittare varnas!


RSS 2.0