Skolstart

Ja i dag började Kevin 1:an, jösses va stor han blev med engång där han satt i skolbänken.
Alla barnen var alldeles till sig i trasorna men efter en timmes "lektion" var alla helt rastlösa...ingen av dom satt still och läraren beslöt sig för att det var dags för rast där det väntade en överasskning.
Kevin verkade tycka att bänken var det roligaste med hela skolan...han kunde inte låta locket vara stängt mer än ett par minuter innan han lyfte och kollade så pennfodralet och allt låg kvar.
Magistern försökte säga till några gånger att locket skall ligga nere så man kan ha saker på bordet men det dröjde inte länge innan det var glömt och vips så var det uppe igen :)
Tog några regniga kort utanför skolan när de fick glass, ville egentligen fota honom i bänken men fick tänka om nu när han blivit "stor", tänk va pinsamt om morsan ställer sig och fotar längst fram i klassen under lektion.
Tror egentligen inte Kevin hadde brytt sig men kände att det var lika bra för hans del att låta bli, barn kan vara så grymma så de skulle kunna retas för mindre.

I morgon smäller det för min del, äntligen skall bläcket fram :) Skall fota och lägga in efteråt när plasten åker av...har bara en fundering, kan jag simma i badhuset under läkningen? Tror man kan det...badningen gäller väl endast sjövatten om jag inte minns fel.

Här kommer lite kort på skolkillen:




       




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0