En hund begraven...

eller något i den stilen.
Blir tokig snart...i höstas hadde vi invasion av blomflugor som vi fick bort relativt lätt men nu har vi fått husflugor istället.
Räknade imorse och i vårat sovrum hadde vi 11-12 stycken som satt i taket, gardinerna och väggarna *vidrigt*
De finns i stora badrummet, vårat rum och barnens rum så jag tror att de kommer från badrummet någonstans men vart???
Fläktsystemet kanske, kanske har något som dött däruppe fast jag tycker det borde lukta då vilket det inte gör...blir stöllig!
Har jagat runt med inseksspray nu när barnen är på dagis och skola och studsat runt med ett insektsracket, nu jävlar ska de bort om jag så skall riva huset!
Om de kunde hålla sig till ett av rummen vore det enklare men eftersom alla dessa tre rum ligger så nära varnadra så är det väl skördefest för dem att flyga runt.
Kul att gapa till barnen att hålla dörrarna stängda för att vi har flugor, låter som om vi aldrig städar här *URK*
Läste förövrigt på aticimex att det inte har med dårlig städning att göra då de övervintrar inomhus så man behöver inte känna sig träffad där men ändå...skitkul med fluginvasion.

Nej nu vill jag verkligen flytta, har sån jävla otur med alla kryp...på somrarna har man pälsängerbaggar, tvestjärtar (utomhus), gråsuggor you name it och på vintern har man pälsängerlarver och flugor.
När man precis tror man fått bukt med ängrarna så dimper det in ett hundratal flugor *myyyysigt* Någon som vill byta boende med oss?
Tänker inte bo kvar längre än nödvändigt av flera orsaker men detta är definitivt en av de största!

Nu till något annat lika otrevligt...måste till BVC med lillen idag.
Han har fått såna problem med sina fötter, de är så torra och fnösiga att han har sprickor under/på sidan tårna samt fått vad som ser ut som en liktorn eller något under hälen.
Har fösökt behandla själv med salvor och diverse medicinska plåster men får inte bukt med det ordentligt så får ge oss dit idag.
Försökte ringa imorse för att prata med henne men det var lika med 0 som allt annat inom sjukvården i dagens läge så då får man helt enkelt dra på sig paltorna och vandra dit istället - om inte berget kommer till Muhammmed...
Har ni hört uttrycket: en olycka kommer sällan ensam?
Det stämmer verkligen, när det börjar skita sig så fortsätter det alltid ett tag innan det vänder hur lindrigt eller illa det än är...skall bli intressant att se NÄR det vänder O_o

Surr,surr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0