Mammas "lilla" ninja

Kevin skall på halloweenparty hos en klasskompis ikväll så han är utklädd till black ninja :)
Han är kanonnöjd och springer runt här.
Colin kan ju tyvärr inte följa med men vi ska ha hemmamys här med honom istället så han lär inte lida :)

Bild på ninja samt stökig hall


Kaaallt

Jiises trodde mina öron skulle trilla av när vi gick imorse, det blåser småspik ute nu ju o_O
Nu är lilleman lämnad på dagis iallafall och jag hamnade som vanligt här en liten stund, börjar bli en vana detta men måste ju in på AMS och beskåda alla dyrabara jobb som trillar in varje dag *ana sarkasmen*

Tänkte gå till öppna med dem efter dagis en sväng så man får i sig lite varmt kaffe på vägen hem...ironiskt nog så dricker vi inte kaffe hemma, bara på öppna :)
Har smält Coopincidenten något nu så ilskan har lagt sig...tror allt och alla vuxna i min närhet fick smaka på min bitterhet igår, tänk vad känsligt det är när någon ger sig på ens barn?!
Säga vad man säga vill om/till mig, det kan jag oftast ta utan att explodera men inte när det gäller barnen.
Nu ska jag bara släppa skiten och hoppas att vi aldrig ser gubbskrället igen.

Flyförbannad!!!

Fy åt helvete för gamla gubbar, speciellt du - GÅ Å DÖ!
Mötte väl en gubbjävel i kassa på Coop som stod å stirrade på Colin när han trotsade i affären.
När det var hans tur att betala säger han högt å tydligt - oj jag stod och tittade på en bortskämd unge.
Blev jag förbannad? Skulle tro det, snäste av gubbfan i kön så det sjöng om det...fick lite publik men det var det fan värt för jag tror han och hans nerkuvade fru skämdes mer än mig!
Fanns inte trotsåldern på 1800-talet eller bankade de skiten ur ungarna för att få dem lugna i kassakön?
Jävla förbannade gubbfan säger jag bara, en gång till och jag kan inte svara för vad jag kläcker nästa gång!
Tyvärr läser han väl inte detta eftersom han förmodligen inte vet vad internet är, skall nog fan sätta in ett dagens ris i tidningen för tidningen har funnits såpass länge att han sitter med vällingen på morgonen och läser.

Har nog aldrig svurit så i ett inlägg förut men den känslige behöver inte läsa heller, just nu ryker det ur näsborrarna på mig!!!

Denna sk.bloggvärlden

Jösses, sitter och surfar runt på olika ställen som jag brukar göra för att fördriva tiden och rasar självklart in på dessa kändisbloggare som de kallas...hur orkar de?
Den ene blir trackad för att hon skall fira sin 18 års fest iklädd en kaninpäls, en har anmält en annan för bedrägeri, den tredje sitter på Grekland och hånglar upp sin distanserade pojkvän och den fjärde är rent av riktigt elak mot folk i sin blogg.
Kan inte annat än skratta och fråga mig hur de orkar hålla på men å andra sidan är det väl så de tjänar pengar på bloggen med, trodde en blogg var till för att skriva av sig lite och dela med sig av tankar och eventuell vardag *hm*
Kanske vi andra borde slänga ur oss en massa skit och tjäna pengar?!

Samtidigt som jag tycker det verkar helsjukt så måste jag nog erkänna att det vore det perfekta jobbet egentligen...bara sitta och häva ur sig vad man ville och sedan bli miljonär på kuppen...med tanke på att allt handlar om att passa in i samhället nu förtiden så vore det för mig ypperligt att inte behöva göra det då jag inte gillar att följa strömmen hela tiden.
Lite udda måste man ju få vara annars smälter man ju bara in i mängden så detta blogglivet hadde passat mig utmärkt...någon som ger mig en årslön runt mijonen för att rabbla en massa skit om världen och skor med kassa klackar? I´m all ears isåfall för skriva kan jag och dynga ner på andra kan alla kvinnor - det är en av våra specialiteter även fast jag personligen inte använder den speciellt mycket...alla är vi olika så är det bara, inget att snacka skit för.

Nej miljonär får man nog bli på annat sätt antar jag haha, jag har inte så mycket att berika bloggvärlden med...blir mest om familjen men det berikar mig  :)

Vi kan sluta duscha!

Herre min gud säger jag bara...jag och barnen duchar varje kväll men det kan vi lika gärna sluta med märker jag!
Regnet öste ner över oss i morse också när vi åkte till dagis...såna här dagar vill man han ett körkort.
Fröknarna på dagis bara tittar på oss när vi kommer in på morgonen...idag igen? säger de, vi har en tendens att hamna i strålen varenda morgon.
Imorse klädde jag bägge barnen i "blöt"kläder så de vart inte blöta inpå skinnet iallafall...bara jag som inte äger ett regnställ men där får jag skylla mig själv för jag vill inte ha något heller.
Det kanske stämmer att det inte finns något dårligt väder bara dårliga kläder...tur att man har vett att klä barnen iallafall :)

Har precis ätit frukost och tryckte i mig en välförtjänt bulle också...Kevin tittar på Nickolodeon under filten och jag sitter här en stund innan jag går in till honom, borde ta itu med lite städning här också så jag kanske får göra det först *blä*
Tycker man gör samma saker varje dag men likförbannat ser det ut som kratern när man vaknar, inte kan jag skylla på barnen heller eftersom både jag och Isak är lika duktiga på att stöka =)

Nej städningen får vänta några minuter, nu skall jag gå in till Storbubbs å mysa filt.

Otursförföljda

Å gud bevare mig väl, i morse när vi skulle cykla till dagis med Colin var det uppehåll så vi tänkte att...äääh det går ju fort att bara svänga dit med honom...TJENA!
Himlen öppnade sig när vi kommit knappt halvvägs, då åker jag omkring med igenimmade glasögon, en gapande mini bakpå som fick ont av det kalla regnet och en gapande maxi brevid som blev sköblöt, kaos på morgonen?
Inte nog med att alla blev sjöblöta, jag höll väl på att köra över en anka som satt mitt i vägen vid brogården och såg söt ut...haha han tittade upp på mig precis som att - hallå se vart du kör tant!

Till mitt försvar så var mina glasögon igenimmade samt över i jättedroppar så jag såg honom verkligen inte, han hadde vett nog att flytta sig ett steg så jag slapp ramla när vi väjde iallafall =O
Ankor eller änder som det så fint heter är nog några av de mest envisa djur jag känner till men samtidigt så söta...vilken tur att jag inte körde på lillsnutten!

Nu ska jag försöka torka lite, Kevin sitter med mjukisar under en filt och myser.

Psst....uppdatering för arbetssökande i Kristinehamn....down to 2 jobb nu *katastrofalt*

Måndagens kvällsaktivitet

Fick för oss vid fyrasnåret att varför inte baka bullar?! Var bara tvungen att ta lite kort för de såg för roliga ut där de satt och grisade.











Och joda...jag bakade allt jag också :)

I stand corrected!

Jag sa ju häromdagen att det fanns 6 jobb i hålan...nu finns här bara 3!!!!!
Det finns fler jobb i Degerfos än i Kristinehamn :O

Jahapp Söndag igen, idag kommer både mini å maxi hem :) Kevin har ju vart på en mini"semester" hos pappa i helgen men lilleman har varit borta så länge nu så nu ville han bara hem till mamsen en stund :)
Skall möta upp alla...haha alla roligt det låter - en pappa här å några pappor där *flin* på bowlingen där de skall ha träning som vanligt och efter det skall vi gå och käka pizza!
Att bowla och mumsa fetdeg har blivit en söndagsritual här men inte gör det mig något...ääälskar flottiga runda saker.

Könner mig lite halvsarkastisk idag, vet inte varför riktigt men det skulle nog inte göra mig mindre sarkastisk heller för den delen...jag är nog helt enkelt bara bakis *rätt åt mig*

Nej nu ska jag sluta svamla. måste röra mig.

Idag igen :)

Idag skall jag återigen träffa min lilleman, skall passa honom hos Tom medans Isak skjutsar iväg honom till sjukhuset.
Tar ju inte långa stunden men ändå, jag får träffa min plutt, man tar alla chanser man får innan Söndag :p
Ska hämta Kevin från skolan först bara eller fritids rättare sagt då han redan slutat skolan vid den tiden.

Jag är dagvilsen...skulle ha tvättat håret igår men ack vad fel på dag jag tog så nu sitter jag här och känner mig allmänt skitig.
Förstår inte vad det är med mig riktigt, om det är det faktum att jag går hemma hela dagarna som gör det eller om det är hösten...har en förmåga att skylla allt på hösten.
Har humörsvängningar som heter duga, isak fick smaka på det igår men så går det när man skall retas.

För att berika min vardag ännu mer gick jag in på ams hemsida och konstaterade fort att det fortfarande bara finns 6 jobb i hela jäkla Kristinehamn...har nog aldrig sett så lite jobb här någonsin tror jag.
Förstår inte hur denna stad kan leva vidare utan varken sjukvård eller arbeten, släck alla lampor och sätt upp en skylt "upphört" vid alla infarter...detta kan inte kallas en stad!

Inte för att gnälla eller så  O_o

ZZZzzzz

Ja, något så fruktansvärt också!
I går morse var jag pigg och alert, studsade upp ur sängen innan klockan ringde minsann men idag fick Isak mer eller mindre spraka mig ur för att jag skulle gå upp...knepigt hur det bara ändras från dag till dag.
Kanske är för att det börjar närma sig veckoslut?! Kan också bero på denna jäkla årstid som tar musten ur mig totalt...hungrig och trött för jämnan, får nog skylla på hösten.

Nej ner på trappen, ta lite luft och sen upp och vila på soffan en stund tror jag, risken är väl bara att man blir ännu tröttare då antar jag men det skiter jag i.

Have a nice day!

Min lilla gosse börjar bli stor

Usch, Kevin är i järnvägsparken utan oss föräldrar för första gången idag, vill dock poängtera att han har med sig en klasskompis och hans storasyster så helt själva är de inte!
Känns inte trevligt att släppa honom utan oss men samtidigt vet jag att han har någon med sig som kollar honom och att han måste få börja känns sig stor någongång.
Hönsmamma som jag har en tendens att vara så ska jag gå dit och kolla nu.

Väntar

Sitter och väntar på mitt lilla gryn :) han skall vara med mamsen idag då pappa skall till Karlstad en sväng.
Så skönt att få träffa honom inimellan dessa två veckor han är borta så idag skall vi gå till öppna tänkte jag, de dyker väl upp om en halvtimme så det är väl dags att göra sig iordning antar jag.

Någon som haft en tamagotchi förässten? Kevin har en som driver mig till vansinne, den bara gnäller hela tiden och inte får han ta med sig den till skolan så den ligger här hemma och skriker *gah*


"
närmre och närmre"

Morgonstund har guld i mun

Ja idag har jag nog det tror jag för jag känner mig inte ett dugg trött eller sliten.
Ska snart lämna Kevin i skolan men då blir jag väl trött antar jag =/
Ujj måste gå.


"vi har alla verktyg,måste bara använda dem på rätt sätt"

Tidsfördriv

Jag och Kevin hadde tråkigt denna söndagseftermiddag och hittade en handske =)


Saturday what a fun day

Eller något i den stilen, känner mig allmänt dassig fortfarande men jag är inte sjuk så då passar jag på att gå ut när vi fick barnvakt.
Isaks pappa skall passa Kevin ikväll så vi kan komma ut lite och det skall väl bli roligt antar jag, känner ärligt talat inte så överdrivet mycket för det men man får som sagt passa på.
Känns mest som om det är något som är inplanerat på schemat men det brukat bli kul i slutänden.
Blir väl att vi går till varvet antar jag, tror inte det kommer bli speciellt med folk en sån här dag men man behöver inte trängas för att ha kul...bättre att få "sväva" fritt =)

Åh i morgon går Isak på nattskiftet *hata* jag hatar verkligen när han jobbar natt...hela dagen blir förstörd av att han först skall iväg och jobba och sen sover han ju halva dagen efter...inte får man sova tillsammans heller.
Låter helsjukt eftersom man ändå bara sover men då vet jag iallafall att han ligger brevid mig, vi vaknar tillsammans.
Inte mycket att göra åt, det mest komiska med det hela är att det faktiskt är hans favoritvecka då han slipper gå upp så tidigt på morgonen.

Färdig...så gott som

Städningen är så goft som klar, behöver väl skura av golven lite men jag rastar lite först...måste tänka på den stackars ryggen så jag inte blir sängliggande eller golvliggande rättare sagt då det är det enda som hjälper.
När ryggen blir paj känner jag mig som en dräktig elefant, åtminstone som jag tror att de kan känna sig =/ allt bara "hänger" på mitten och kröker ryggen som Quasimodo.
Satte på en skiva, den nya absolut dance höstskivan...finns typ tre fyra låtar som går att lyssna på kanske men det är som vanligt - de göra reklam för jättebra musik så är det mer eller mindre bara låtarna på reklamen som går att lyssna på.

Nu ska jag ta golven och bli färdig, vilket bra sätt att spendera sin födelsedag va?


Ett år äldre igen

Ja då vart man ett år äldre igen, fyller hela 27 idag och 30 närmar sig ganska fort tycker jag =)
Eftersom jag slutade fira födelsedagar redan vid 13 års ålder så skall jag bara ta med mig Kevin ut och äta en god pizza, Isak jobbar så han kan inte följa med.
Synd bara att Colin inte är hemma och kan följa med men vi får ta med honom i efterskott, kan nog vara skönt för Kevin att få "fira" mig ensam också.

Håller för tillfället på att städar som en tok förutom nu när jag pausar lite, Isaks släkt kommer imorgon för att fira honom...han fyller ju på Söndag.
Min minisläkt kommer väl förbi en sväng också men ser inte det som att fira egentligen då jag som sagt inte firar men Isak firar som bara den *haha*
Han har beställt smörgåstårta *blää* för 10 personer så det är lika bra att de kommer annars skulle han få äta skiten själv.
Ska bli intressant att se om vi lyckas ordna någon barnvakt åt Kevin på Lördag eller inte, går det inte så går det inte helt enkelt och vi överlever men det vore trevligt att gå ut en sväng och "fira" lite vuxet...va illa det lät =O

Beror nog knappast på födelsedagen eller det faktum att jag blev äldre men jag mår lite bättre idag, har inte lika ont i rygg och mage och är inte riktgit lika "kocko" som jag anser att jag har varit dom senaste dagarna...alldeles fjärrstyrd.
Kanske beror på att Isak gör sista skiftet innan helgen idag meen då börjar han ju Söndag natt istället så det jämnar ut sig iallafall.

Nej tillbaka till toaletterna, bra med två toaletter när man är fler nödiga i familjen men inte vid städning...då är det rena pinan!

Generation fett

HAALLLÅÅÅÅÅÅÅ??? Va fan blir det?
Här sitter man och tittar på en kvinna som mer eller mindre äter ihjäl sig för att hon vill uppnå ett rekord med sin extrema övervikt.
Hon har två barn att ta hand om och den äldste som är 10 får 10 dollar i veckan för att ta hand om sin lillasyster på 1,5 år.
Snacka om att vara egoist!!!
Hon har en vikt på närmare 300kg och vill upp ytterligare 150kg eller något, fatta att dessa stackars barn snart sitter utan en mamma, fy fan rent ut sagt...borde vara straffbart.
Va förbannad jag blir när jag ser sånt, hur många kraftigt överviktiga människor ser man inte som verkligen lider och inte kan gå ner i vikt, som har allvarliga komplikationer av det såsom sömnapne, hjärtproblem osv...detta strävar denna kvinna efter =O

Ta inte detta inlägg fel, jag har absolut inga fördomar mot överviktiga då jag vet att det är en sjukdom i sig i många lägen men att sakta men säkert ta livet av sig bara för att nå ett rekord?
De flesta som lider av fetma försöker göra något åt det och inser riskerna med det men inte denna människa.
Tror inte jag skulle ta så illa vid mig om inte kvinnan hadde barn men hon har faktiskt ett ansvar gentemot dessa stackars barn.
Hennes man stöttar detta fullt ut och gör allt han kan för att "hjälpa" henne gå upp i vikt, allt för att tjäna pengar i mina ögon då de lägger ut bilder av henne på nätet som sk.feeders drar nytta av.

Att vara kurvig/överviktig rent av fet (ursäkta uttrycket) är i många människors ögon vackert och alla har var sina sätt att se på saker, jag anser att så länge man trivs med övervikt så varför inte så länge man inte skadar sig själv.
Det måste ju gå under kategorin destruktivt beteende när man gör detta med flit och samtidigt skadar sig hälsa?

"jag är inte orolig för döden, när man dör så dör man" säger hon och visst det kan jag väl hålla med om men varför skaffa två små underbara barn om man inte tänker göra sitt yttersta för att ta hand om dem och ge dem en trygg uppväxt?

Jag brukar inte få spel över tv program direkt men detta tog priset...stackars barn säger jag bara!
Vill bara poängtera att detta inte betyder att jag ser ner på överviktiga personer, bara just denna kvinna som gör så mot sig själv och främst sina barn.

Udda känsla

Har en sån udda känsla i kroppen, känns nästan lite utomkroppslig på något knepigt sätt.
Blir inge bättre heller verkar det som, måste vara lite höstdepp jag dragit på mig om man bortser från den förbannade förkylningen som driver mig till vansinne snart!!
Kunde knappt sova inatt heller, hadde så ont i magen och ryggen så jag fick sova på golvet tillslut, lyckades somna på morgonkvisten någongång.
Inte nog med att man hadde ont överallt så hann jag väl bli både pissnödig och hungrig och det hjälpte inte till om man säger så.
Går väl över någon gång, skicka gärna lite bacilusker som tar död på mina.

Tog väl fel på dag idag också (snurrig var det ja) trodde Kevin slutade 12 men han slutade 14 så de sista 20 minuterna var jag faktiskt med på lektion =)
Magistern samt alla barn såg mig trampa omkring därute så han kom ut och hämtade mig, han tyckte jag skulle ta tillfället att vara med en stund så varför inte?!
Hoppas jag är frisk till helgen iallafall då vi skall försöka få barnvakt åt Kevin och ta en svängom på varvet men med min tur så håller den väl i sig till sommaren =)

Nej nu skall jag fiska fram lite middag.

Badhuset

Var ibadhuset med Kevin idag, det var uppskattat eftersom han inte kunde vara med på badhuskalaset i helgen.
Var bara en timme dock eftersom vi skulle handla å äta middag å grejer med så man hinner inte allt annars.
Nu sitter man här med ryggvärk som vanligt efter vattenaktivitet =/ men det kan det vara värdt för att han skall roa sig lite.

Blir bara bättre och bättre med spelningen nu, mitt dumma finger hänger inte riktgit med fortfarande men det har gått nästan två år så det borde tränas av sig självt nu tycker man.
Kan alla stycken i låten, ska bara få i hop den också men jag orkar inte mer idag, måste vila mitt vanställda finger =p

Dags att ta tag i städningen antar jag.

Grått

Stod och övade in en ny låt på synthen - nothing else matters med metallica men jag tröttnade rätt snabbt.
Jag är jämt så, börjar öva in en låt å så tröttnar jag halvvägs =/ blir bara till att man tar längre tid på sig men men jag lär mig skiten tillslut iallafall.
Har ju tagit några låtar på sistone faktiskt så jag får väl nöja mig med det så länge.
Tror Kevin tröttnade på mitt lirande också tillslut faktiskt =)
Har kommit på ett sätt som skulle kunna bota min scenskräck lite kanske, att lägga ut spelade låtar på youtube men det får bli ett senare experiment som sagt...jag har inte tålamod att spela klart låten innan jag byter till nästa.
Skulle egentligen vilja köpa en nyare synth men de jag vill ha kostar uppåt 20 000 så nje min får duga...den kostade trots allt ett x antal tusen den med.

Usch vilket tråkigt väder det är ute, mörkt dygnet runt nu, riktiga depptider är det men det hjälper inte att hänga läpp så man får väl knyta fast den under näsan på något finurligt sätt.
Isak jobbar kvällen denna veckan vilket innebär att han är borta mer eller mindre hela dagen/kvällen, mindre kul men man börjar vänja sig...jag har ju Kevin hemma att "plåga" med mitt plonkande =p
Har faktiskt ingenting att skriva så jag undviker onödigt dravel och joinar min son brevid TV:n igen...kanske beror på årstiden men det känns inte lika "kul" att blogga längre.

Söndag = pappa

Ja idag åker Colin till pappa, Kevin stannar dock hemma till allas trevnad...ska bli intressatn att se skillnaden nu när han bor på ett ställe eftersom han sa sig inte må bra av att flytta fram och tillbaka.
Bägge väntar nu på att få åka och bowla som de gör varje söndag men för lilleman tror jag det är fikat som lockar mest om jag ska vara ärlig...det slutar alltid med att han leker med tågbanan istället =)

Min förkylning verkar känns bättre idag och jag hoppas den är borta i början av veckan, är så jobbigt att vakna med huvudvärk, speciellt när man har två bråkande huliganer i sängen.
De bråkar så jag tror jag blir tokig snart, kan inte göra annat än att försöka medla utan resultat oftast tyvärr...slutar med att man får sära på dem en stund på varsit ställe =(
Det ger sig väl någongång det med men just nu känns det ganska stillestående faktiskt.
Undrar hur de skall bli när de blir tonåringar, jösses säger jag bara om de skall fortsätta så här.
Det roliga är att de försvarar varandra mot andra men när det bara är dem så är det livat.

Jaja nu ska jag göra något annat, vill ju inte tråka ut er.

Morning has broken...

Min näsa känns det som, vaknade med en nästäppa utan dess like!
Isak är iväg och handlar nässpray åt mig nu så jag ska kunna känna smak av något jag äter idag...maten är viktigast =p
Hatar att vara nästäppt, är det så sällan men fy när öronen och allt mer eller mindre sväller igen *blä*
Barnen är iallafall pigga och krya, Kevin skulle egentligen varit på badhuskalas idag men fick skippa det då jag inte riktigt litar på hans mage än...efterdyningarna från att bara ha levt på flytande några dagar blir att det som kommer ut bakvägen är ganska löst =s kan inte gärna låta honom bada med det?!
Han sörjer inte så mycket, han är bjuden på ett nästa helg med om jag inte minns fel så idag får han följa med på fasters kalas istället.
Tror alla fyller år i Oktober...inte bara jag, Isak och farmor inte.

Jag fyller faktiskt år på Torsdag, tror jag fyller 27 men ska jag vara ärlig måste jag räkna på det för att få det rätt *pinsamt* jag har verkligen lagt allt sånt åt sidan.
Har inte firat en födelsedag sedan jag fyllde 13, inte ens 25 års dagen var något överdrivet firad - vad är meningen med att fira att man blir gammal?
Visserligen är det skönt att bli äldre men det kan gärna stanna vid 30 =)

Uttråkad?


Haha hittade en sida förut när barnen lekte i sitt rum och jag var allmänt uttråkad.
Höll på att skratta ihjäl mig när jag började exprimentera.
Det är en sida där man laddar upp ett foto på någon så får man se hur de såg ut på 50 talet, 70 talet osv.
Skrämmande äkta ser en del ut att vara, lägger upp några på mig får ni se.

Visst blev jag snygg? =D

1954


1974


1990


http://yearbookyourself.com/

Vit sopa?

Uttrycket whitetrash har jag en förmåga att halka in på ibland av ren nyfikenhet tror jag.
Man ser det ibland på familjeliv och det finns hur många definatiioner på vad det är egentligen.
Men om man är ursäkta uttycket - svart då? är man blacktrash då eller är det bara vita kvinnor som kan vara det?
Jag och många andra ingår i en av defintaionerna, vi som har barn med olika pappor - inte riktigt idyllen kanske men för oss här hemma fungerar det jättebra...är det då fel?
Kan hålla med om att kärnfamiljen vore drömmen för alla men så länge barnen inte mår dårligt så borde det väl inte vara någon stor grej egentligen anser jag.
Jag tar inte åt mig, har inte ens blivit kallad detta själv men ser andra på nätet som tydligen blivit det som har tagit åt sig och blivit ledsna...jag är inte direkt känslig så jag skulle nog inte bry mig så mycket, skulle nog mest bli förbannad eftersom dessa moralpredikan handlar om att barnen skall må bra.
Dessa människor kan ju inte tänka längre än näsan räcker, skulle barnen må bra av att deras förälder kallas för sopa?

Jag har två underbara busar med två pappor, har en ny sambo sedan några år tillbaka som gärna vill ha barn, om vi nu skaffar barn tillsammans är väl jag då en hel container.
Nu är jag ganska säker på att jag hittat den jag vill leva med, är det rätt att då förneka honom egna barn bara för att jag inte vill vara en "container"?
Näe det tycker jag nog inte...jag tycker iallafall för de känsligas del att man kan hålla sådana ord för sig själva och tänka på barnen...jag tänker då inte mindre på mina barn bara för att jag klantat mina föregående förhållanden.
Till pappornas försvar som de också fått varning om är jag en svår flickvän att leva med, jag är så fruktansvärt bestämd och har nog genom detta klantat till det själv till viss del så jag kan inte bara skylla på papporna - ingen rök utan eld stämmer ganska bra.
Tycker det är ganska starkt av mina sambo att ge sig in i ett seriöst förhållande med mig när han vet hur jag kan vara, jag är inte elak eller egoist men jag vill gärna sköta mina saker på mitt sätt.
Isak skall ha all cred för att han hanterar mig så bra som han gör, tror det är därför vi passar så bra...han accepterar mig och jag honom.

Det blev ett långt inlägg men det är skönt att skriva av sig sina åsikter ibland även fast det kanske inte gör någon större nytta...nu har ju ite jag så extremt många läsare men kommentera gärna vad ni som läst detta tycker om ämnet, intressant att se hur folk tänker =)

Ännu en dag

Ja då har ännu en dag gått och ingen annan är dårlig så vi har klarat oss!
Känns skönt men jag håller dem hemme i morgon med för säkerhetsskulld, det beror ju lite på hur motståndskraftig man är men på måndag åker Kevin till skolan och på Söndag åker Colin till pappsen.
Förkylningen åkte vi på allihop med den går lika fort över så det gör inte så mycket...så länge man inte spyr å har sig.

Mamma opererade in sin port igår så nu är allt klart för behandling, börjar väl om några veckor.
Op hadde gått bra iallafall, hon hadde dock fått vänta 4 timmar xtra för att läkaren fick två akutfall imellan men det får man ju ta hänsyn till.
Nu väntar vi bara på kallelsen till första behandlingen samt rådgivning med sköterskerna.

Min farmor fyller år idag - Grattis! Måste ringa henne sen, har inte pratat med henne sen i somras =o (lata mig)
Känns inte riktgit som hon är min gamla vanliga farmor men det är inte så konstigt kanske med tanke påalla hon förlorat.
Hon har förlorat sina farbrödet, systrar, bröder, BARN, äkta män...ja typ alla =(
Hon har fått begrava fler än vad någon människa skall behöva göra så det är nog förståeligt att hon inte är så piggelin längre.
Nu gapar Colin om någon legogubbe han vill ha hjälp med så det är bäst jag springer dit.

Udda grejer det här

Inte för att jag vill ha magsjukan men hur är det möjligt att ingen av oss smittats? Iofs tar det mellan 1 - 3 dagar innan det bryter ut så vi har väl till imorgon på oss...har ingen annan blivit spyfärdig då så klarade vi oss =D
Börjar bli outhärdligt för lillen att gå hemma nu, Kevin går bra men lilleman börjar bli väldgt rastlös.
Vågar inte skicka honom till dagis än heller då jag inte vet om vi är smittade (vilket jag inte tror) så jag väntar imorgon med så får vi se...annars kan han nog få gå på Fredag om man skall lita på sjukvårdsguiden.

Satt å tittade lite på hus och drömde bort mig nyss...tycker att priserna borde sjunka vid denna ekonomiska krisen som de kallar det men jag tycker husen är förbannat dyra iallafall =/
Hittade ett hus som inte var så farligt dyrt - 580 000 - inget man drar ur fickan men ändå men då var det självklart arrende och de vill vi inte ha!
Isak började spåna på någon födelsedagspresen till mig *blä* vill inte ha något men känner jag honom rätt så kommer han väl med något iallafall, han snackade igår om förlovningsringar och det kan jag väl iofs gå med på men att hinna få dem till min födelsedag lär bli svårt då de skall väljas och graveras så det skiter vi i för tillfället.
Fick en helt galen ide för några veckor sen, bara ta en restresa till varmare bredder och gifta oss...vore väl simpelt - inga krångliga förberedelser eller släkt men restreserna kostar multum de med och då blir jag snål.
Jag vet att vi har råd med det men som sagt, har man råd blir man snål - gäller iallafall mig.

Tittade på vågen imorse och den tickar neråt faktiskt...trodde jag inte så tätt inpå helgen men mina ägg verkar fungera.
I morse var det riktigt gott med ägg och bacon eller ja...ägget kan jag leva utan da som sagt men bacon är förbaskat gott =) Fattar inte hur man kan gå ner i vikt av att äta fet mat men det fungerar så inget att gnälla över...fet mat är gott!
Saknar bröd och flingor till frukost dock men det får vänta...kommer dit snart.
Snart kanske jag inte kan fortsätta dieten iallafall...man vet ju aldrig.

Hittade ett så ett så roligt kort på Colin igår när jag kollade igenom datorn, kommer inte ihåg vad vi gjorde men det ser ut att ha varit tråkigt =/



Trött!

Usch vad jag är trött, Isak sitter och ska läsa för barnen nu innan jag nattar dem...jag kände att jag inte orkade läsa idag =/ är helt utpumpad.
Huvudvärk har jag haft i två dagar nu, en sån molande från käkarna som inte vill ge sig riktigt.
När barnen är nattade och klara blir det soffläge en stund, ligga och titta på two and a half men...urbra serie - ser säkert 5-6 st/kväll.
Kevin har inte spytt på hela dagen *puh* men han har feber som håller i sig samt huvudvärk så han fick en ipren för en stund sedan så han kan sova ordentligt.

Gjorde iordning en vitlökssås förut till min ost o korvtallrik som blev så stark så jag häver i mig Pepsi Max men guud va god den blev =)
Barnen har inte ätit något idag knappt, först försökte vi med blodpudding som de älskar men nää gick inte.
Sen stekte jag våfflor och hävde på glass, Colin orkade en men Kevin smakade inte ens...tillslut sket jag i hela maten och gjorde iordning en stor milkshake åt dom...Kevin fick i sig halva ungefär och Colin hela så då vet jag att de fått i sig något iallafall.
Den milkshaken låg förövrigt över halva köksgolvet eftersom jag råkade trycka ner själva vispmojängen däri så det sprutade upp ur locket =/
När man är övertrött blir det cirkus av det hela verkar det som.
Har inget humör idag heller känner jag men det är väl för att jag är så trött antar jag, snäser åt allt som går snett och ont i ryggen har jag.
Bara gnäll idag så jag slutar här.

Mina gullungar (och) busfåglar







Akuten i går kväll

Japp...Kevin blev så jävla dårlig så vi fick besked från rådgivningen att åka in till Karlstad.
Jag ringde och hörde med dom lite hur länge jag ska acceptera att han inte får behålla någon vätska...han spydde bara upp allt!
När hon började jaga symtom visade det sig att han hadde flera symtom på hjärnhinneinflammation så det var bara att dra paltorna på sig och åka.
När vi väl kom dit och han undersöktes så uteslöt hon tack o lov meningit, han har någon form av maginfluensa med huvudvärk...det konstiga tyckte vi alla var att han inte var lös åt andra hållet med, snarare hård i magen.
Kände att vi hellre tog den "onödiga" turen in än att det skulle hänt något under natten...hadde aldrig förlåtit mig själv om det visat sig vara meningit och man stannat hemma.
Har iallafall förstått så mycket att Paracetamol inte hjälper Kevin speciellt mycket...han fick ibuprofen på akuten och blev faktiskt bättre så f.r.om. nu så skall det ges ipren när han blir sjuk!
Vi kom hem vid 23.30 så jag är lagomt trött idag, kan tänka mig att Isak är som ett levande lik då han gick upp 04.45 i morse och åkte till jobbet.
Barnen var uppe som vanligt vid 07.00 och Kevin verkar lite piggare...han får behålla mat och dryck idag verkar det som även fast jag inte fått i honom så mycket än.
Colins fläckar har börjat tonas ner lite i färgen så det kanske var apelsinen som var boven i dramat...skall testa apelsin igen när fläckarna försvunnit så vi vet säkert ( ingen terror, råd från BVC )

Nu sitter jag bara och inväntar kaskaden från mig själv...om det är magsjuka lär vi väl allihop få skiten =/
Hoppas att Colin slipper iallafall, han gillar verkligen inte att kräkas men å andra sidan...vem gör det?!

Ingen trisslott idag iallafall!

Nu fick jag precis hämta Kevin från skolan för att han höll på att frysa ihjäl vid matbordet så nu ligget han nerbäddad i soffan under en filt och huttrar.
Va blir det?
Ska alla bli sjuka nu?
Tycker så synd om honom, han blir så tagen när han blir sjuk...får lixom ingen direkt "kontakt" med honom då =(
Colin ligger i fåtöljen med sina fläckar och myser, han har ingen feber eller nåt bara en massa fläckar...konstiga famlijen är vi!

BVC

Kunde inte förstå vad det var förnågot så domen blev att avvakta för att se om det blir värre...blir det det är det sjukan som gäller.
Hon trodde det kunde vara någon allergisk reaktion så vi får väl se...nu leker han i sitt rum, pigg som en mört!
Han verkar ju inte lida av sina fläckar och det är väl huvudsaken, det är inte smittsamt heller förmodligen men han får vara hemma från dagis imorgon med för säkerhetsskulld.

Jaha

Då var det bara att pallra sig iväg till BVC...Colin har fått röda fläckar på halva kroppen typ.
Vet inte va det kan vara, har synat dem uppifrån och ner men får inget grepp om dom så nu har vi en tid kl.10.00 så det är snart dags att åka.
Kraken...han som ville till dagis =(

Sveriges renaste kök!

Eller något i den stilen iallafall!
Nu har vi skrubbat med grönsåpa, både kakel och bänk å hela rubbet så nu är det så rent det kan bli...inte för att det var skitigt innan heller men flugorna går mig på nerverna.
Var inne och läste om monstren och det visar sig vara ett väldigt vanligt problem under hösten, de lägger ägg i alla avlopp och ger sig på gamla matrester i rören osv.
Nu kokar vi flera liter vatten om dagen och sköljer avloppen med så överlever de detta överlever de allt!



Nu har vi vart med barnen på deras bowlingträning som varje Söndag och om en liten stund åker Kevin på kalas...för att inte Colin ska känns ig alldeles bortglömd får han spela lite legostarwars på Wii, han tycker det ör mest kul att varndra omkring med den lille gubben =)
Jag funderar på att fortsätta städningen nu när jag kommit igång så bra med skrubbandet, just nu har vi ganska mycket skräp på golven...djuren hjälper inte till med städningen om man säger så.
Barnen drar in sitt också, Kevins favoritsyssla på rasten är sandkrig så ni kan tänka er ur mysigt det knastrar under fötterna när han har tömt skorna på golvet ...gärna i hela lägenheten =/
Sånt får man stå ut med som förälder...inte direkt städade någon av oss egentligen, jag är expert på att låta kläder ligga å drälla och Isak har kablar till datorer lite här å där men som sagt...huvusaken är att det inte är skitigt.
Har tvätt idag så nu skall jag ner å ta hand om den, roligt värre...finns det någon tråkigare syssla än att vika tvätt?




Är det möjligt?!

Tydligen är det det!!
Bara halvtimmen innan vi åkte typ skrev jag i bloggen att jag inte skulle glömma kameran denna gången när vi pkte till lek o buslandet...vad tror ni jag gjorde? Joo jag glömde kameran!
Förstår inte hur det är möjligt alltså, minnet är bra men kort som Kevin säger.
Det gick iallafall jättebra idag, vi tog med oss en klasskompis till Kevin också så de fick härja lite ihop, Colin kände sig inte så bra på slutet så han hängde mest på mig sista halvtimmen men nu verkar han ganska OK efter MAX och glass =)
Nu sitter de och käkar lördagsgodis och tittar på barnprogram...lagomt trötta är de men det är skönt för då blir det inte så mycket stoj här hemma.

Lyckades trampa på något knepigt sätt idag så jag har lite ont i vänster fot men det går la över någon gång det med...jag lyckas alltid med såna saker så man är ganska van vid det här laget.

Nu har jag inte tid längre...lördagsmyset kallar =)

Lördagsnöjet

Pratade med barnen och de fick välja mellan badhuset och lek o buslandet...svårt val va?
Så efter lunch blir det Örebro...det kostar ju lite extra men det är det värt för de verkligen älskar att vara där...denna gång skall jag inte glömma kameran!
Sitter förövrigt och lyssnar på DJ Ironic - stay with me som jag lagt in tidigare i bloggen men nu lyssnar jag på en omgjord verison av den...ehm chipmunkstyle =O
Skulle vilja höra den i uppspeedad version men vill jag höra den får jag nog mixa den själv för den verkar inte finnas.

Pratade med daddyo igår och nu skall Kevin vara här på heltid igen...han mådde inte bra av att flytta fram o tillbaka hela tiden så nu fick han faktiskt bestämma själv och det gick bra.
Det känns riktigt bra för nu kanske man kan få bukt med vad som tycnger honom, han säger ju själv att det var för att han bodde hos bägge samt bråken i skolan...nu är bägge ordnade så!

Nu ska jag förbereda oss inför dagen...kommer lägga ut bilder sen.

Ännu en udda sång

Haha fatta vad lat man är när man lägger in låtarna i bloggen för att slippa leta på youtube =)
Hörde denna på One three hill igår och tyckte den var helt underbar, det konstiga är att jag gillar egentligen inte knepig musik...jag verkar växa in i rollen =o



Någon som känner till begreppet jojobantning?

Konstigt det där med vikt egetligen, under veckorna går jag sakta men säkert ner mot den vikt jag vill ha för att under helgen gå upp två =/
Det gör mig inte så mycket eftersom jag uppenbarligen går ner dom igen genom min sk. diet men det innebär ju att för att gå ner ytterligare så borde veckan vara längre eller att jag slutar att ladda på helgen...hmm....nä det får nog vara, jag måste få äta gott också =)
Helgen är min"a" laddar dag"ar" igland blir det faktiskt overload på helgen men jag står ut med det.

Idag tar lillen dagiskort men ujj som han såg ut i håret när han vaknade, fick ta en miniklick gele för att räta till Stig Helmer tofsen han hadde fram i pannan...såg ganska lustigt ut om jag får säga det själv.
Idag tänkte jag gå till öppna på eftermiddagen när Colin slutar, har lovat honom Maggie så löftet måste hållas =) men det gör mig ingenting, det är alltid så trevligt där.
Jag har dagen stakat till kl.14 iallafall och efter det vet jag inte riktigt...jo jag ska ha en ensamstund med Kevin idag också.
Isak får ta med sig Colin till far sin en sväng så jag får umgås lite med bara Kevin, tror det är uppskattat...vi har en del att prata om han å jag.
Imorgon tror jag om vi har möjlighet att vi skall åka till lek o buslandet eller badhuset med barnen, beror lite på hur det ser ut med förkylningar å så...jag mår ganska bra, ingen feber men Isak känner sig fortfarande hängig även om han inte har någon feber.

Vilket konstigt inlägg det blev känner jag.

Sjukt värre

Nu när en annan började må lite bättre så stövlade det in en grådassig Isak vid 03.30 inatt
- Jag mår inte braaaa!!
Då fick han sluta jobbet tidigare eftersom han har åkt på samma skiten som jag, hoppas bara den "går över" lika fort som mitt också...helt pigg är jag ju inte känner jag men jag har ingen feber iallafall.
De som faktiskt klarat sig helt än så länge iallafall så är det barnen men med våran otur så kommer det väl lagom till helgen =(

Vart kommer alla dessa förbannade småflugor ifrån? Borde de inte vara döda vi det här laget?
Nej de förökar sig i vår lägenhet...blir tokig snart, jag missbrukar insektspray så fort ungarna åkt till skola och dagis och vädrar som en galning.
OK, vi har det inte kliniskt rent men det är definitivt inte skitigt heller så det finns inget mer att göra känns det som =/
Hittade en som låg och simmade i filpaketet i kylen, hur kul är det att äta den filen sen? Inte alls så det slängde jag!
Jag personligen äter inte "sur" mjölk som jag anser att fil är men barnen och gubben gör det...får det lov att vara lite fil med roterande fluga? USCH!
De verkar överleva allt de jävlarna.

Någon som vill ha en lejonhuvad dvärgkanin?
Hon är jättego och kanonfin men jag känner att hon skulle behöva komma någonstans där man har lite mer tid med henne...det absolut bästa vore om hon kunde komma till någon med eget hus som kunde ha henne ute för det älskar hon.
Dom gånger jag har tid så brukar jag ta ut henne...hon springer lös ute på gården och myser men som sagt så räcker inte tiden till då jag har två barn, två nymfkakaduor och en grön leguan att sköta med.
Framtidsplanen är att bara ha fåglarna kvar då de har varandra och inte kräver en massa gos, tro det eller ej men metersleguanen kräver lite kel =)
Tro inte hon har så jättelänge kvar tyvärr, hon verkar så slö...inget hon verkar må dårligt av men allmänt slö.
Får se vad vi gör med henne, märker vi att hon lider så tar vi henne till veterinär och får det överstökat men har inte hjärta att göra det så länge hon bara är slö - hon äter ju som hon ska.
Från början var det tänkt att jag skulle ha kaninen och eventuellt  köpa nymfar, så flyttade jag och Isak ihop (visserligen några år sedan) och då fick jag en jätteödla på köpet...det hindrade inte min planer om nyfarna så nu har vi ett halvt zoo och flr att inte glömma...EN JÄVLA MASSA FLUGOR
!
Nej, nu åker burken och trasan fram igen.

Här är Ninis



Gud så trevligt!

Japp, här ligger man å fryser, har huvudvärk, trött som ett lik och ovanpåallt fick jag väl halsbrännan från helvetet inatt...den är så stark att jag mår illa av den.
Håller tydligen på att bli sjuk....jag som aldrig är sjuk *stön* jag har inte tid att vara sjuk!
Måste snart cykla och hämta lillen på dagis och jag ser verkligen inte fram i mot någon cykeltur just nu, den imorse tog kakan.
Det slutade med att Kevin kom 5 min för srnt IGEN eftersom han var tvungen att först ramla några gånger på cykeln och när vi väl kommit fram så kunde han inte låsa den ordentligt utan den föll till marken hela tiden.
Idag är en riktig otursdag känns det som, allt går åt pipsvängen och jag vågar inte ens tänka på vilket humör mini skall vara på när han kommer hem...det är inte bara glädje med barn alla gånger men missförstå mig inte...det är värt det ändå, man måste bara ha lite (stooooort) tålamod ibland.

Undrar vad det kan vara för skit jag åkt på, jag mår illa men spyr inte så någon snabbantning ( magsjuka ) lär det ju inte vara.
Frossan är nog värst om man räknar bort halsbrännan...den är förjävlig rent ut sagt men isak skall få åka itll apoteket och handla in lite botemedel idag så jag kan sova inatt...ser ut som en zombie just nu.



Tog kontakt med Kevins lärare igår, han har problem med en grabb i skolan...inte första gången heller tyvärr.
Hoppas det går att göra någonting åt det, jag blir galen av att se Kevin vara ledsen för han tar verkligen åt sig - önskar han bara kuunde skita i vad han säger/gör men alla är vi olika och Kevin är ganska känslig.
Kan bli jobbigt att hämta honom på fritids idag för jag ser denna grabb varje gång nästan, så svårt att inte bara gå fram och säga till honom att låta bli min son!!
Jag vet ju att det inte hjälper att mamma lägger sig i så jag har lämnat över till lärarna och hoppas på förbättring snart!
Kevins lärare är jättebra så jag tror han kommer göra allt för att försöka iallafall...man kan inte göra annat än att försöka och att visa att man finns där och bryr sig.
Blir det ingen förbättring så tänker jag gå vidare med det, vill inte att min son skall börja skita i skolan redan i 1:a klass för att han känner sig hunsad!!

RSS 2.0